Cum să evitați cercul vicios al dentofobiei

Este o situație comună ca unora din copii să le fie frică să meargă la medicul stomatolog. Din păcate, această frică poate fi uneori întărită, fără să își dorească asta, de părinții care suferă și ei de dentofobie sau anxietate. Toate acestea pot duc la un cerc vicios…

În acest videoclip, cei doi medici vorbesc despre frica copiilor de medicul stomatolog și despre cum să o evităm lucrând la percepția copiilor, dar și a părinților, despre medicul stomatolog.

Dr. Łykowska-Tarnowska

Dr. Łykowska-Tarnowska este medic stomatolog care practică, în prezent, psihologia și psihoterapia.

A absolvit Facultatea de Stomatologie a Academiei de Medicină din Łódź în 1994. În 2005, a absolvit psihologia clinică la Universitatea SWPS, Varșovia. De asemenea, are câțiva ani de experiență de lucru în studii clinice în domeniul psihiatriei și geneticii în străinătate.

Dr Łykowska-Tarnowska este, de asemenea, lector la Universitatea de Medicină din Łódź. În prezent face parte din Asociația „Blue Line”. Ea conduce un cabinet privat de psihoterapie și folosește cunoștințele medicale și psihologice, în munca ei de zi cu zi.
Dr. Pacyk

Dr. Pacyk este medic stomatolog și profesor universitar.

Ea a absolvit Academia de Medicină din Łódź în 1993. De peste 20 ani, ea ține cursuri și pregătire pentru medici. În 2005, și-a susținut cu distincție teza de doctorat. Este, de asemenea, lector la Universitatea de Medicină din Łódź și a fost onorată de studenți cu titlul de cel mai bun profesor universitar 2015-2016.
Ea conduce un cabinet stomatologic privat și este, printre altele, membră a PTS și a Colegiului Internațional al Dentistilor. Dr. Pacyk este, de asemenea, autorul multor articole din domeniul materialelor adezive și al sistemelor de bonding.De asemenea, vă puteți bucura

Înregistrați-vă gratuit
1/4 Alegeți informațiile Dumneavoastră de conectare

Parola Dumneavoastră trebuie să conțină cel puțin:

8 caractere

Un număr și o literă

Un caracter special

2/4 Introduceți informațiile Dumneavoastră personale
4/4 Confirm

Înregistrați-vă gratuit
Înregistrați-vă acum și obțineți acces exclusiv la:
  • Seminarii live și reluări pentru a învăța de la cei mai buni lectori din stomatologie.
  • Conținut educațional într-o varietate de formate (articole, podcasturi, cazuri clinice, videoclipuri și multe altele) pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a obține succesul în afaceri.
  • Programul nostru Voice of Customer (Vocea Clientului) pentru a contribui la crearea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor Dumneavoastră.
Creați un cont
Înregistrați-vă acum Sunteți deja membru? Conectați-vă
Ați uitat parola?
Introduceți adresa Dumneavoastră de e-mail mai jos.

Vă vom trimite un link de resetare a parolei prin e-mail.

Anulare
Abonați-vă la newsletter-ul nostru