Realizarea coafajului direct

Coafajul direct poate fi realizat atunci când apare o expunere a pulpei. Expunerile pot fi cauzate de carii profunde, traumatisme sau pot fi mecanice, cum ar fi în timpul preparării coroanei într-o zonă neafectată de carie. Coafajul direct economisește timpul și banii pacienților, minimizează durerea postoperatorie.

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1/3

din pacienți se prezintă cu o cavitate profundă

33%

33% din oameni vor experimenta traume dentare în timpul vieții lor; multe cazuri implicând expunerea pulpei (1)

SOLUȚIA CORECTĂ, PAS CU PAS

01

Controlul durerii

Septodont este expertul Dumneavoastră în prevenirea și gestionarea durerii, având în portofoliu soluții topice, anestezice locale, ace pentru minimizarea disconfortului și seringi pentru aspirare și injectare sigură și fiabilă.

02

Prepararea cavității

Tehnica Dumneavoastră de preparare a cavității este completată de produsele de restaurare Septodont. Sistemul nostru de matrice secționale și cleme asigură rezultate sigure.

03

Acoperirea pulpară & restaurarea dentinei

În cazurile în care pulpa este expusă, este benefic ca dentina lipsă să fie înlocuită cu un substitut bioactiv. Biodentine are rezistență la compresiune similară cu dentina umană și poate servi ca substitut al dentinei, fără a irita pulpa.

04

Restaurarea finală a smalțului

Biodentine este materialul Dumneavoastră de înlocuire a dentinei și poate fi lăsat pe suprafața ocluzală până la 6 luni! (2) De asemenea, când aplicați un material de înlocuire a smalțului (cum ar fi compozitul), Septodont are tot ce vă trebuie pentru a finaliza restaurarea Dumneavoastră!

05

Urmărire și monitorizare

Coafajul direct cu Biodentine are rezultate previzibile. Monitorizarea regulată asigură pacienților o îngrijire completă.

1Asociația Internațională de Traumatologie dentară – Ghid de traumatologie dentară. 2012 2Koubi şi colab. Evaluarea clinică a performanței și siguranței unui nou substitut de dentină, Biodentine, în restaurarea dinților posteriori – un studiu prospectiv. Clin Oral Investig. 2013

Expertiza noastră la dispoziția Dumneavoastră

Înregistrați-vă gratuit
1/4 Alegeți informațiile Dumneavoastră de conectare

Parola Dumneavoastră trebuie să conțină cel puțin:

8 caractere

Un număr și o literă

Un caracter special

2/4 Introduceți informațiile Dumneavoastră personale
4/4 Confirm

Înregistrați-vă gratuit
Înregistrați-vă acum și obțineți acces exclusiv la:
  • Seminarii live și reluări pentru a învăța de la cei mai buni lectori din stomatologie.
  • Conținut educațional într-o varietate de formate (articole, podcasturi, cazuri clinice, videoclipuri și multe altele) pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a obține succesul în afaceri.
  • Programul nostru Voice of Customer (Vocea Clientului) pentru a contribui la crearea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor Dumneavoastră.
Creați un cont
Înregistrați-vă acum Sunteți deja membru? Conectați-vă
Ați uitat parola?
Introduceți adresa Dumneavoastră de e-mail mai jos.

Vă vom trimite un link de resetare a parolei prin e-mail.

Anulare
Abonați-vă la newsletter-ul nostru