Termeni de utilizare

Bine ați venit și vă mulțumim pentru vizitarea https://www.septodont.ro. Acest site web, situat la https://www.septodont.ro, este deținut și operat de Septodont, Inc. Acești Termeni de utilizare („Termeni”) se aplică acestui site web și oricărui alt site unde sunt postați acești Termeni (denumite în mod colectiv ca „Site-ul web”). Așa cum este folosit în Termeni, „Dumneavoastră” sau „A Dumneavoastră” se referă la vizitatorii și utilizatorii Site-ului. „Noi” sau „Septodont” include Septodont, Inc. („Septodont”) și filialele, afiliații și companiile asociate acesteia, precum și orice furnizori terți pe care îi angajăm pentru a asista direct în administrarea site-ului web.

Acord obligatoriu

Prin utilizarea site-ului web și accesarea informațiilor furnizate pe site-ul web, recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați următorii Termeni și toate legile, regulile și reglementările aplicabile. În plus, sunteți de acord că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Septodont sunt înlocuite și sunt valabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu puteți utiliza site-ul web.

Notă specială pentru vizitatorii noștri

Site-ul web NU oferă sfaturi medicale sau stomatologice, diagnostic sau tratament. Dacă aveți nevoie de sfaturi medicale sau stomatologice, diagnostic sau tratament, vă rugăm să consultați un medic stomatolog și să NU utilizați site-ul în acest scop. Mai mult, Septodont nu acordă și nu poate recomanda tratament sau nu poate oferi sfaturi medicale sau stomatologice cu privire la chestiuni de sănătate personală. Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la toate informațiile despre produse, are doar scop informativ și nu este destinat și nici nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru sfaturi medicale sau stomatologice profesionale, diagnostic sau tratament. Septodont nu recomandă și nu aprobă teste, produse, proceduri, opinii sau alte informații specifice care pot fi menționate pe site. Conținutul de pe site nu va fi folosit ca un substitut pentru diagnostic sau tratament profesional. Accesul sau utilizarea site-ului de către dvs. nu creează în niciun fel o relație medic-pacient sau stomatolog-pacient, nici un fel de relație confidențială sau orice altă relație care ar da naștere unor obligații din partea Septodont, agenții sau angajații săi. Solicitați întotdeauna sfatul unui profesionist calificat în domeniul sănătății pentru orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la orice afecțiune medicală sau stomatologică. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale sau stomatologice sau nu amânați solicitarea de sfaturi medicale sau stomatologice din cauza a ceva ce ați citit pe site. În caz de urgență, sunați la 112 pentru asistență imediată.

Deși depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura că informațiile furnizate pe site sunt corecte, nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea și fiabilitatea informațiilor, datelor sau conținutului de pe site. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru acuratețea, utilitatea sau disponibilitatea oricăror informații transmise sau puse la dispoziție prin intermediul site-ului web. Nici Septodont și nici vreo sursă care ne poate furniza informații pentru site-ul web nu este direct sau indirect responsabil pentru practicarea medicinii sau stomatologiei, furnizarea de servicii medicale sau stomatologice sau furnizarea de tratamente ca parte a site-ului web. Site-ul web este furnizat „CA ESTE” fără garanții exprese sau implicite. Consultați secțiunea de declinare a garanțiilor de mai jos pentru mai multe detalii.

Copii

Site-ul web nu este destinat utilizării de către persoane cu vârstă sub 18 ani. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, ați indicat că aveți cel puțin 18 ani sau mai mult.

Utilizarea corectă a site-ului

Sunteți de acord că veți utiliza site-ul în conformitate cu toate legile, regulile și reglementările locale, statale și federale aplicabile. Încălcarea oricăreia dintre cele de mai sus poate duce la rezilierea imediată a acestor Termeni și vă poate supune sancțiunilor de stat și federale și alte consecințe legale. Ne rezervăm dreptul, dar nu vom avea nicio obligație, de a investiga utilizarea de către dvs. a site-ului web pentru (a) a determina dacă a avut loc o încălcare a acestor Termeni sau (b) să respectăm orice lege, regulament, proces legal aplicabil sau cerere guvernamentală. Nu puteți utiliza site-ul web în nici un mod care ar putea deteriora, dezactiva sau supraîncărca serverele sau rețelele noastre, sau interfera cu utilizarea de către oricine altcineva a site-ului web. Nu puteți încerca să obțineți acces neautorizat la orice servicii, conturi de utilizator, sisteme informatice sau rețele, prin hacking, spargerea parolelor sau orice alte mijloace. În plus, sunteți de acord să nu utilizați site-ul web pentru a face publicitate sau pentru a solicita cuiva să cumpere sau să vândă produse sau servicii și nici să nu solicitați nimănui să facă donații de orice fel, fără acordul expres, în scris al Septodont. Putem lua decizii legale și tehnice pentru a preveni încălcarea acestei prevederi și pentru a pune în aplicare acești Termeni. Anumite părți ale site-ului web pot necesita o parolă pentru a le accesa. Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru toate acțiunile sau omisiunile care apar în contul dvs. în timp ce parola dvs. este utilizată. Dacă credeți că cineva v-a folosit parola sau contul fără autorizația dvs., trebuie să ne anunțați imediat. Ne rezervăm dreptul de a accesa și de a dezvălui orice informații, inclusiv, fără limitare, numele de utilizator ale conturilor și alte informații, pentru a respecta legile aplicabile și solicitările guvernamentale legale.

Septodont poate permite utilizatorilor de Internet să se angajeze în discuții, chat-uri, postări, transmisii și altele asemenea pe site-ul web. Din când în când, Septodont poate monitoriza sau revizui conținutul, dar Septodont declină în mod expres orice obligație de a face acest lucru și nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere care decurg din acest conținut. Septodont își rezervă dreptul (dar nu își asumă nicio obligație) de a șterge, muta sau edita orice astfel de conținut pe care îl considerăm, la discreția noastră, a fi inacceptabil sau inadecvat, fie din motive legale sau din alte motive. Vi se interzice postarea sau transmiterea oricărui material ilegal, amenințător, calomnios, defăimator, obscen, scandalos, pornografic sau profan sau orice material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar fi considerat o infracțiune, ce poate să dea naștere la răspundere civilă sau încalca vreo lege. Septodont va coopera cu autoritățile de aplicare a legii sau cu o hotărâre judecătorească prin care i se solicită sau i se ordonă companiei Septodont să dezvăluie identitatea oricărei persoane care postează astfel de informații sau materiale.

Confidențialitate

Colectăm informații personale pe site-ul web, care sunt supuse termenilor Politicii noastre de confidențialitate. Vă sfătuim să nu ne furnizați nicio informație personală despre sănătate sau informații conexe. Orice informație legată de starea Dumneavoastră fizică pe care o dezvăluiți în mod voluntar prin intermediul site-ului web va fi făcută pe propriul risc. Înțelegeți și sunteți de acord că, deși ne angajăm să protejăm confidențialitatea și confidențialitatea informațiilor pe care le dezvăluiți în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, nu putem asigura protecție împotriva hackerilor, hoților, erorilor sau abaterilor neprevăzute.

Disclaimer general

SITE-UL ȘI CONȚINUTUL SUNT FURNIZATE „CA ATARE”, „CU TOATE ERORILE” ȘI „CA DISPONIBIL”. SEPTODONT, LICENȚIATORII SĂI ȘI FURNIZORII SĂI, ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, DECLINĂ TOATE GARANȚIILE EXPRESE SAU IMPLICITE, STATUTARE SAU ALTE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANȚII IMPLICITE ALE COMERCIALIZĂRII, NEÎNCĂLCAREA DREPTURILOR TERȚILOR ȘI POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN SPECIAL, SEPTODONT, LICENȚIATORII SĂI ȘI FURNIZORII SĂI NU FAC DECLARAȚII ȘI GARANȚII CU PRIVIRE LA PRECIZIA, FIABILITATEA, DEPLINĂTATEA, ACTUALITATEA SAU PRECIZIA CONȚINUTULUI, SOFTWARE-ULUI, TEXTULUI, GRAFICELOR, INSTRUMENTELOR, LINK-URILOR SAU COMUNICAȚIILOR OFERITE PE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SEPTODONT, SAU PE ORICE SITE SAU SITE-URI „LEGATE” LA ACESTA. SEPTODONT NU OFERĂ NICIO GARANȚIE CĂ SITE-UL WEB VA FI DISPONIBIL, FĂRĂ ÎNTRERUPERI, NEÎNCĂLCĂRI, FĂRĂ ERORI SAU FĂRĂ VIRUSURI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE. NOI NU APROBĂM ȘI NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU PRECIZIA SAU FIABILITATEA OPINIILOR, SFATURILOR SAU DECLARAȚIILOR DE PE SITE-UL WEB. ÎN NICIUN CAZ SEPTODONT NU VA FI RESPONSABIL PENTRU PIERDEREA SAU DAUNELE CAUZATE DE ÎNCREDEREA DVS. ÎN INFORMAȚIILE OBȚINUTE FIE PRIN CONȚINUTUL DE PE SITE-UL WEB SAU PRIN UTILIZAREA ORICĂRUI PRODUS DESCRIS PE SITE-UL WEB. ESTE RESPONSABILITATEA DVS. SĂ EVALUAȚI PRECIZIA SAU UTILITATEA ORICĂROR INFORMAȚII, OPINII, SFATURI SAU ALT CONȚINUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL WEB. VĂ RUGĂM SĂ CEREȚI SFATUL PROFESIONIȘTILOR, DUPĂ CAZ, CU PRIVIRE LA EVALUAREA ORICĂROR INFORMAȚII SPECIFICE, OPINII, SFATURI SAU ALT CONȚINUT DE PE SITE-UL WEB.

Drepturi de proprietate intelectuală și acord

Site-ul web conține materiale protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale și alte informații de proprietate, inclusiv date, text, software, fotografii, videoclipuri și elemente grafice („Conținut”). Acest Conținut este protejat prin drepturi de autor sau protejat în alt mod și este deținut de Septodont sau de o terță parte care a licențiat sau a acordat Septodont dreptul de a utiliza acest material.

Septodont vă autorizează să copiați materialele publicate de acesta pe site numai pentru uz intern și necomercial. Aceasta înseamnă că nu aveți dreptul să modificați, să publicați, să transmiteți, să afișați, să participați la transfer sau vânzare, să creați lucrări derivate sau să exploatați în vreun fel Conținutul site-ului sau orice parte a acestuia. Nu aveți voie să utilizați niciun instrument de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor din Conținut, să încadrați orice parte a Site-ului sau a Conținutului sau să reproduceți, retipăriți, copiați, stocați, afișați public, difuzați, transmiteți, modificați, traduceți, portați, publicați, sublicențiați, cesionați, transferați, vindeți, împrumutați sau distribuiți în alt mod Conținutul fără acordul prealabil scris al Septodont. Nu puteți ocoli niciun mecanism inclus în Conținut pentru a preveni reproducerea sau distribuirea neautorizată a Conținutului. În cazul în care faceți o utilizare permisă, necomercială a Conținutului, trebuie să vă asigurați că orice astfel de copie a Conținutului include drepturile de autor corespunzătoare și/sau altă notificare de proprietate.

Nimic din conținutul acestor Termeni nu va fi interpretat ca conferind prin implicare, excludere sau în alt mod vreo licență sau drept în baza oricărui brevet sau marcă comercială a Septodont sau a oricărei terțe părți. Cu excepția cazurilor specificate în mod expres mai sus, nimic din conținutul prezentului nu va fi interpretat ca conferind vreo licență sau drept de utilizare sau exploatare a oricărui material protejat prin drepturi de autor afișat sau site-ul web disponibil.

Cu excepția cazurilor specificate în mod expres pe site-ul web, dacă ne trimiteți orice informație, inclusiv orice comentarii, observații, sugestii, idei, note, desene, grafice, concepte sau alte informații, oferiți acele informații și toate drepturile dvs. în acesta, către Septodont în mod gratuit și astfel de informații vor fi considerate a fi neconfidențiale și Septodont nu va avea nicio obligație de niciun fel cu privire la astfel de informații și va fi liberă să reproducă, să utilizeze, să dezvăluie și să distribuie informațiile altora fără limitare, fără consimțământul Dvs. sau orice compensație pentru Dvs. sau pentru oricine altcineva. Septodont va fi liber să folosească orice know-how sau tehnici conținute în astfel de informații pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor care încorporează astfel de informații.

Site-ul web poate conține link-uri sau referințe către alte site-uri web. Nu controlăm și nici nu aprobăm alte site-uri web, iar acești Termeni nu se aplică acelor site-uri web. În nicio circumstanță nu vom fi făcuți responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau daune cauzate sau presupuse a fi fost cauzate unui utilizator în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bunuri sau servicii disponibile pe un astfel de sistem extern. Vă încurajăm să citiți Termenii și Politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

Limitarea răspunderii

SINGURA ȘI EXCLUSIVA SOLUȚIE PENTRU ORICE DISPUTĂ CU NOI ESTE SĂ NU MAI UTILIZAȚI SITE-UL. ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, SEPTODONT, LICENȚIATORII SĂI, FURNIZORII SĂI SAU ORICE TERȚE PĂRȚI MENȚIONATE PE SITE-UL WEB NU VOR FI RESPONSABILE PENTRU NICIO DAUNĂ (INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, DAUNE SPECIALE, INDIRECTE ȘI CONSECUTIVE, VĂTĂMARE/MOARTE ACCIDENTALĂ, PIERDEREA PROFITULUI SAU DAUNE REZULTATE DIN PIERDEREA DATELOR SAU ÎNTRERUPEREA AFACERII) REZULTATE DIN UTILIZAREA SAU INABILITATEA DE A UTILIZA SITE-UL WEB, BAZAREA PE DECLARAȚIILE SAU INFORMAȚIILE SAU CONȚINUT OFERIT DE SITE-UL WEB, SAU ORICE EROARE DE FOLOSIRE, OMISIE, ÎNTRERUPERE, EFECT, ÎNTÂRZIERE ÎN FUNCȚIONARE SAU TRANSMISIE, VIRUS DE COMPUTER, DEFECTAREA SISTEMULUI, PIERDEREA DATELOR SAU PIERDEREA UTILIZĂRII LEGATE DE SITE-UL WEB SAU DE ORICE SITE OPERAT DE ORICE TERȚ, FIE ÎN BAZA CONTRACTULUI, GARANȚIEI, SAU ORICE ALTĂ TEORIE JURIDICĂ, ȘI DACĂ SEPTODONT ESTE AVIZAT SAU NU PRIVIND POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE. DACĂ SUNTEȚI NEMULȚUMIT DE NOI, ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE SAU DE ACEȘTI TERMENI, SINGURA ȘI EXCLUSIVA SOLUȚIE ESTE SĂ NU MAI UTILIZAȚI SITE-UL.

Modificări la Termeni de utilizare

Septodont poate, din când în când, la propria sa discreție, să schimbe sau să modifice acești Termeni. Orice schimbare sau modificare va intra în vigoare la postarea revizuirilor pe site. În orice moment, accesul și utilizarea de către dvs. a site-ului web și furnizarea de informații sunt guvernate de Termenii în vigoare atunci. Utilizarea în continuare a site-ului web după publicarea de către Septodont a oricăror schimbări sau modificări constituie acceptarea de către Dumneavoastră a acestor schimbări sau modificări. Dacă nu doriți să fiți legat de Termenii modificați, vă rugăm să nu accesați și să nu utilizați în continuare site-ul web.

Legea și vizitatorii internaționali

Acești Termeni sunt guvernați de legile România, fără a recurge la principiile conflictului de legi. Dacă vreo prevedere a acestor Condiții este considerată invalidă de către orice instanță cu jurisdicție competentă, invaliditatea acestei prevederi nu va afecta valabilitatea prevederilor rămase ale acestor Termeni. Sunteți de acord în mod expres că jurisdicția exclusivă pentru orice dispută cu Septodont, sau în orice mod legată de utilizarea de către dvs. a site-ului web, rezidă în instanțele din România.

Site-ul web este destinat utilizării numai de către rezidenții România. Dacă nu sunteți rezident în România, vă rugăm să rețineți că, deși produsele discutate pot fi înregistrate în întreaga lume, este posibil să nu fie disponibile în toate țările și să nu fie aprobate sau autorizate de un organism de reglementare guvernamental pentru vânzare sau utilizare cu același indicații, doze și restricții în toate țările. De asemenea, mărcile comerciale pot varia. Ar trebui să vă consultați întotdeauna medicul sau stomatologul pentru cele mai recente informații de prescriere aprobate la nivel local, deoarece conținutul de aici, inclusiv, dar fără a se limita la toate informațiile despre produs, are doar scop informativ.

Data intrării în vigoare: 8 ianuarie 2010

Înregistrați-vă gratuit
1/4 Alegeți informațiile Dumneavoastră de conectare

Parola Dumneavoastră trebuie să conțină cel puțin:

8 caractere

Un număr și o literă

Un caracter special

2/4 Introduceți informațiile Dumneavoastră personale
4/4 Confirm

Înregistrați-vă gratuit
Înregistrați-vă acum și obțineți acces exclusiv la:
  • Seminarii live și reluări pentru a învăța de la cei mai buni lectori din stomatologie.
  • Conținut educațional într-o varietate de formate (articole, podcasturi, cazuri clinice, videoclipuri și multe altele) pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a obține succesul în afaceri.
  • Programul nostru Voice of Customer (Vocea Clientului) pentru a contribui la crearea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor Dumneavoastră.
Creați un cont
Înregistrați-vă acum Sunteți deja membru? Conectați-vă
Ați uitat parola?
Introduceți adresa Dumneavoastră de e-mail mai jos.

Vă vom trimite un link de resetare a parolei prin e-mail.

Anulare
Abonați-vă la newsletter-ul nostru