Septodont acționează pentru pădure și plantează copaci

Septodont Group are o strategie puternică în ceea ce privește Responsabilitatea Socială și de Mediu și își structurează procesele de implicare socială în jurul a patru domenii: bunăstarea angajaților, respectul pentru mediu, etica în afaceri și filantropia.

Septodont se angajează într-o abordare de mediu, în special în zonele sale industriale, urmărește reducerea impactului său și dorește să se angajeze dincolo de o abordare regenerativă, în special în parteneriat cu ONF din Franța.

ONF logo

 

Ce este ONF-ul?

ONF – Agir pour la forêt ((Oficiul Național al Pădurilor din Franța) – Acționează pentru Pădure”) este un fond creat la inițiativa ONF, care are ca scop dezvoltarea, sprijinirea și facilitarea acțiunilor în Franța pentru a îmbunătăți și proteja pădurile publice și mediile naturale asociate.

Programul se focusează pe 6 axe: Plantează și regenerează pentru mâine, Acționează pentru biodiversitate, Acționează pentru prevenirea hazardelor naturale, Acționează pentru a întâmpina toate publicurile, Acționează pentru a proteja moștenirea istorică și culturală și Inovare pentru pădure.

Ca urmare a încălzirii globale, pădurile mor (mai ales în nordul Franței) și, prin urmare, provocarea ONF este plantarea de copaci mediteraneeni.

 

Fiind preocupat de mediu și biodiversitate și ca patron, Septodont a semnat un acord pe 3 ani cu ONF, cu obiectivul de a planta 15.000 de arbori/an în regiunea Louviers.

• Doriți să aflați mai multe despre inițiativele noastre de CSR? Apăsați aici

• Doriți să donați la ONF? Apăsați aici