Încrederea este cheia

Calitate și eficiență când aveți nevoie. Întotdeauna

 

Pain Management În perioade de criză, încrederea în produsele Dumneavoastră cheie este esențială. Vizitați fabrica noastră de producție în realitate virtuală!

În fiecare an, Septodont produce peste 500 de milioane de carpule de anestezic local dentar. În calitate de lider mondial în managementul durerii dentare, Septodont dezvoltă, produce și oferă cea mai completă gamă de produse utilizate în procedurile de anestezie dentară, inclusiv anestezice locale, ace, dispozitive de siguranță sau seringi.

De exemplu, știați că 5 până la 7% dintre oameni sunt sensibili la latex? Toate anestezicele Septodont sunt 100% fără latex. Fabrica noastră este o zonă fără latex, în care nu numai ambalajele primare, ci și tot ceea ce intră în contact cu anestezicul local nu conține latex.

Pentru a afla ce se află în spatele carpulei Dumneavoastră de anestezic, vizitați fabrica noastră, situată lângă Paris (Franța), prin intermediul turului nostru de realitate virtuală 360 de grade! https://youtu.be/Z8LF4XDFWo4