Biodentine XP premiat Produsul Anului 2024

Suntem încântați să vă anunțăm că Biodentine XP a fost nominalizat ca Produsul Anului 2024 la cel mai important congres stomatologic din Franța și totodată un lider în evenimentele stomatologice științifice din Europa – Congresul ADF. 

O audiență substanțială de 25,000 participanți, predominant clinicieni împreună cu 400 lectori și 320 expozanți internaționali, au ales Biodentine XP ca Produsul Anului 2024 din cele 5 produse finaliste.

Biodentine XP este un material unic pentru terapia pulpară și restaurare într-un singur produs. Este un substitut de dentină potrivit pentru a restaura o cavitate profundă folosind procedura “Bio-Bulk Fill”, de la pulpă până la suprafața dintelui, datorită combinației unice de bioactivitate și biocompatibilitate și a proprietăților fizico-mecanice apropiate de cele ale dentine umane.

Noul sistem de capsulă și pistol Biodentine XP asigură o consistență deosebită a materialului de fiecare dată și o experiență de aplicare excelentă – o îmbunătățire binevenită care i-a convins pe medicii prezenți la ADF.

Recunoașterea Biodentine XP ca Produsul Anului 2024 nu numai că evidențiază atributele sale remarcabile, dar și subliniază capacitatea sa profundă de a promova unitatea între medicii stomatologi, simbolizând astfel un angajament comun față de progresele în îngrijirea dentară.

Vreți să aflați mai multe despre Biodentine XP?

Înregistrați-vă gratuit
1/4 Alegeți informațiile Dumneavoastră de conectare

Parola Dumneavoastră trebuie să conțină cel puțin:

8 caractere

Un număr și o literă

Un caracter special

2/4 Introduceți informațiile Dumneavoastră personale
4/4 Confirm

Înregistrați-vă gratuit
Înregistrați-vă acum și obțineți acces exclusiv la:
  • Seminarii live și reluări pentru a învăța de la cei mai buni lectori din stomatologie.
  • Conținut educațional într-o varietate de formate (articole, podcasturi, cazuri clinice, videoclipuri și multe altele) pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a obține succesul în afaceri.
  • Programul nostru Voice of Customer (Vocea Clientului) pentru a contribui la crearea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor Dumneavoastră.
Creați un cont
Înregistrați-vă acum Sunteți deja membru? Conectați-vă
Ați uitat parola?
Introduceți adresa Dumneavoastră de e-mail mai jos.

Vă vom trimite un link de resetare a parolei prin e-mail.

Anulare
PROGRAMAȚI O DEMONSTRAȚIE
Abonați-vă la newsletter-ul nostru