Septodont acționează pentru pădure și plantează copaci

Septodont Group are o strategie puternică în ceea ce privește Responsabilitatea Socială și de Mediu și își structurează procesele de implicare socială în jurul a patru domenii: bunăstarea angajaților, respectul pentru mediu, etica în afaceri și filantropia.

Septodont se angajează într-o abordare de mediu, în special în zonele sale industriale, urmărește reducerea impactului său și dorește să se angajeze dincolo de o abordare regenerativă, în special în parteneriat cu ONF din Franța.

Ce este ONF-ul?

ONF – Agir pour la forêt ((Oficiul Național al Pădurilor din Franța) – Acționează pentru Pădure”) este un fond creat la inițiativa ONF, care are ca scop dezvoltarea, sprijinirea și facilitarea acțiunilor în Franța pentru a îmbunătăți și proteja pădurile publice și mediile naturale asociate.

Programul se focusează pe 6 axe: Plantează și regenerează pentru mâine, Acționează pentru biodiversitate, Acționează pentru prevenirea hazardelor naturale, Acționează pentru a întâmpina toate publicurile, Acționează pentru a proteja moștenirea istorică și culturală și Inovare pentru pădure.

Ca urmare a încălzirii globale, pădurile mor (mai ales în nordul Franței) și, prin urmare, provocarea ONF este plantarea de copaci mediteraneeni.

Fiind preocupat de mediu și biodiversitate și ca patron, Septodont a semnat un acord pe 3 ani cu ONF, cu obiectivul de a planta 15.000 de arbori/an în regiunea Louviers.

• Doriți să aflați mai multe despre inițiativele noastre de CSR? Apăsați aici

• Doriți să donați la ONF? Apăsați aici

Înregistrați-vă gratuit
1/4 Alegeți informațiile Dumneavoastră de conectare

Parola Dumneavoastră trebuie să conțină cel puțin:

8 caractere

Un număr și o literă

Un caracter special

2/4 Introduceți informațiile Dumneavoastră personale
4/4 Confirm

Înregistrați-vă gratuit
Înregistrați-vă acum și obțineți acces exclusiv la:
  • Seminarii live și reluări pentru a învăța de la cei mai buni lectori din stomatologie.
  • Conținut educațional într-o varietate de formate (articole, podcasturi, cazuri clinice, videoclipuri și multe altele) pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a obține succesul în afaceri.
  • Programul nostru Voice of Customer (Vocea Clientului) pentru a contribui la crearea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor Dumneavoastră.
Creați un cont
Înregistrați-vă acum Sunteți deja membru? Conectați-vă
Ați uitat parola?
Introduceți adresa Dumneavoastră de e-mail mai jos.

Vă vom trimite un link de resetare a parolei prin e-mail.

Anulare
Abonați-vă la newsletter-ul nostru