PREFAȚĂ

 

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termini și condiții (“Termeni") care guvernează utilizarea Dumneavoastră (inclusând accesul, navigarea și/sau utilizarea oricărei funcții interactive) pe segmentele SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O pagină accesibilă www.septodont.ro, de asemenea oricare altă pagină SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O sau pagină accesibilă prin intermediul SEPTODONT corporate sau pagini privind servicii de rețele sociale terțe, adresate profesioniștilor din domeniul sănătății (vorbitori de limbă engleză) în care nu există o versiune locală a SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O – website accesibil accesând secțiunea “Languages” sau link-ul din pagina de pornire www.septodont.com ( “Site(s)”).

 

Termeni diferiți se pot aplica în țări sau regiuni ale lumii unde există o pagină locală.

 

Utilizarea site-urilor se supune acestor Termeni obligatorii din punct de vedere legal și constituie acordul Dumneavoastră de a fi conectați de și de a acționa în conformitate cu acești Termeni. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord în mod necondiționat cu următoarele:

 

  1. CONTACT

 

SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O companie privată limitată, cu birou în Str. Taneczna 18A, 02-829 Varșovia, Polonia.

 

SEPTODONT LIMITED publică site-ul. Director de publicații este Kamila Wojtulewska.

Site-ul este găzduit de OVH, 2 Rue Kellermann, 59100 Roubaix, France
Tel: 09 72 10 10 07
Email: hosting@ml.ovh.net

Pentru orice întrebări, vă rugăm contactați Serviciul Clienți prin completarea formularului "Contactati-ne".

 

  1. B. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 

SEPTODONT POLSKA SP. Z OO și/sau afiliații săi, din întreaga lume, dețin numele de domeniu "www.septodont.ro". Site-ul este o lucrare creativă protejată de legile privind proprietatea intelectuală. Site-ul ca întreg și fiecare dintre componentele sale individuale (inclusiv texte, software-ul, animațiile, fotografiile, ilustrațiile, diagramele, siglele, mărcile comerciale, și modelele) sunt proprietatea exclusivă a SEPTODONT POLSKA SP ZOO și/sau a afiliaților săi din întreaga lume.

 

Utilizarea integrală sau parțială a site-ului, în special prin descărcare, reproducere, transmitere, afișare sau distribuire, altele decât pentru uz personal sau privat, în scopuri comerciale sau în alte scopuri, este strict interzisă. Încălcările fac obiectul sancțiunilor prevăzute de lege.

 

Prin folosirea funcției "Share", a site-ului, pentru a trimite un produs SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O altor persoane, luați la cunoștință și sunteți de acord că acest conținut, pus la dispoziție pentru partajare, poate fi utilizat numai pentru utilizare strict personală, ceea ce exclude orice utilizare comercială pe site-uri sau paginile sale web și/sau orice alt suport digital în scopuri comerciale.

 

Link-urile “hypertext” la Site-uri pot fi create doar cu autorizația scrisă în prealabil a SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O, care poate revoca această autorizație în orice moment.

 

Website-urile care au “hyperlink” la site-uri nu pot fi toate controlate de SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O, care, în consecință, își declină orice răspundere (în special editorială) în legătură cu accesul la astfel de site-uri web și la conținutul acestora.

 

SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O este liber să modifice conținutul site-ului oricând, fără înștiințare în prealabil.

 

  1. C. RĂSPUNDEREA ȘI GARANȚIILE

 

SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile accesibile prin Site-uri sunt corecte, complete și actualizate. Cu toate acestea, SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O nu oferă nicio garanție că aceste informații sunt corecte, complete și actualizate. SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la tot sau la o parte a site-ului.

 

SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O nu poate fi in niciun caz răspunzător pentru orice daune indirecte sau directe indiferent de cauză, natură, originea și consecințele care decurg din consultarea sau utilizarea site-urilor. În special, SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O nu își asumă răspunderea pentru orice întrerupere sau inaccesibilitate a site-urilor, orice apariție de bug-uri sau orice daune rezultate din acte frauduloase ale terților în Site-uri.

 

SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O a creat mijloace destinate să asigure securitatea fișierelor compuse din datele personale colectate pe Site-uri. SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O nu are control asupra riscurilor legate de funcționarea internetului și atrage atenția asupra existenței riscurilor potențiale apărute în ceea ce privește confidențialitatea datelor care tranzitează prin intermediul acestei rețele.

 

 

 

  1. SCHIMBĂRI

 

Acești Termeni pot fi modificați oricând. Publicarea oricărei modificări va avea loc după ce a fost adăugată onlinie și se consideră că o acceptați necondiționat atunci când accesați Site-urile. Vă recomandăm să consultați în mod regulat această pagină.

 

  1. DISPUTE

 

Acești termeni au fost creați în conformitate cu legislația Poloniei.

 

Instanțele Regatului Unit au jurisdicție teritorială exclusivă pentru a asculta orice dispută legată de Site.

 

Ultima revizuire: Aprilie 2018 – Copyright © SEPTODONT POLSKA SP. Z O.O