Viziunea noastră

 • Viziunea noastră

  Îmbunătățim vieți furnizând soluții de sănătate inovatoare, sigure si eficiente.

 • Valorile noastre

  Îmbunătățim vieți furnizând soluții de sănătate inovatoare, sigure si eficiente.

 • Valorile noastre

  Îmbunătățim vieți furnizând soluții de sănătate inovatoare, sigure si eficiente.

Misiunea noastră

 • Valorile noastre

  Furnizăm clienților noștri
  produse dentare și servicii de neîntrecut care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și performanță.

 • Misiunea noastră

  De a stimula competențele noastre
  în dezvoltarea, înregistrarea și fabricarea de produse dentare și farmaceutice la nivel mondial.

 • Misiunea noastră

  Dezvoltarea unei culturi
  care îi provoacă pe oamenii noștri să ofere cel mai înalt nivel de performanță într-o atmosferă de auto-împlinire, respect și susținere a individului, oferind șanse egale de creștere personală pentru toată lumea.

   

Valorile noastre

 • Servind clienții nostri

  Septodont dorește să satisfacă nevoile dentiștilor datorită calității produselor noastre, informațiilor medicale și serviciilor asociate.

  De asemenea, dorim să îndeplinim așteptările distribuitorilor noștri prin lanțul de aprovizionare excelent și prin sprijinul puternic de marketing pentru promovarea produselor noastre. Acest lucru ne demonstrează angajamentul față de clienții noștri și importanța acestora pentru compania noastră.

   

 • Excelență și performanță înaltă

  Excelența și performanța înaltă sunt bine integrate în cultura Septodont. Aceste atribute sunt cheia continuării a ceea ce a început cu mult timp în urmă. Excelența este ceea ce ne dorim să realizăm în fiecare zi. Întotdeauna în căutarea unui produs de cea mai bună calitate prin îmbunătățire continuă.

  Performanța înaltă implică modul în care ne dorim să realizăm locuri de muncă, de la producție la vânzări, întotdeauna ne concentrăm pe realizarea obiectivelor noastre individuale sau de echipă, ceea ce ne permite să atingem obiectivele generale de afaceri. Ambele (standarde sau valori) sunt strâns legate printr-o cultură corporativă și un mediu de lucru dedicat succesului cu trecerea timpului.

 • Inovație și calitate

  Obiectivul companiei Septodont este de a aduce noi produse și servicii asociate, care să îmbunătățească stomatologia, prin urmare, implicarea noastră în cercetarea și dezvoltarea extrem de inovatoare.

  Deoarece sunt folosite pentru îngrijirea sănătății umane, produsele noastre trebuie să respecte pe deplin toate reglementările și să răspundă așteptărilor dentiștilor. Pentru a atinge acest obiectiv, le fabricăm la standarde stricte de calitate.

 • Etică și transparență

  Acestea sunt valorile cheie ale Septodont, deoarece fabricăm produse în scopuri medicale. Toată lumea trebuie să acționeze cu Integritate. Etica înseamnă nu numai respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile, ci și a ceea ce este corect.

  Transparența înseamnă o comunicare clară și deschisă cu privire la toate activitățile noastre. Aceste valori fundamentale sunt sufletul companiei noastre.

 • Ne respectăm angajații și ajutăm la dezvoltarea lor

  Conducerea Septodont este întemeiată pe oameni talentați și recunoaștem importanța atragerii și păstrării acestor talente. Compania apreciază eforturile depuse de angajații săi și recompensează rezultatele. Trebuie să ne asigurăm că noi, cei de la Septodont, ne respectăm reciproc.

  Fiecare are o contribuție și această contribuție trebuie evaluată printr-un proces echitabil. Pentru a asigura o motivație maximă, trebuie să ne dezvoltăm și să facilităm promovarea în cadrul organizației.