Având mai mult de 86 ani experiență dedicați dezvoltării și fabricării produselor inovatoare pentru medicii dentiști

De la fondare, în 1932, de către Annie & Nestor Schiller, Septodont a dezvoltat, produs și distribuit o gamă largă de produse, de calitate înaltă, pentru medicii dentiști din întreaga lume.
Datorită tradiției lungi în inovare și calitate, Septodont a fost, și încă este un lider în industria farmaceutică dentară. De la carpule de anestezic, geluri și ace de anestezie, materiale de obturare și paste până la soluții inovatoare, Septodont întrunește nevoile Dumneavoastră în controlul durerii, endodonție, restaurare dentară, controlul infecției și multe altele.
Astăzi, compania are peste 1,700 angajați care contribuie la îmbunătățirea sănătății și vieții zilnice a milioane de oameni din toată lumea. Septodont are 7 fabrici în: Franța, America de Nord și India, și o distribuție internațională dedicată nevoilor medicilor dentiști din peste 150 țări.

Produsele noastre sunt aprobate în peste 150 țări, pe 5 continente, de autoritățile abilitate.
Dentiștii din întreaga lume știu că se pot baza pe calitatea Septodont. Încrederea lor a făcut ca Septodont să fie lider mondial în anestezice locale. În fiecare an, în întreaga lume, se fac 500 milioane de injecții dentare cu anestezicele Septodont. Îndeplinim toate criteriile țărilor și continentelor renumite pentru Farmacopee - Europa, Japonia, Statele Unite ale Americii și de asemenea, îndeplinim cele mai riguroase standarde.

Mii de autorizații de punere pe piață în toată lumea.
Produsele Septodont au fost testate și aprobate de autoritățile abilitate în fiecare țară în care se comercializează, aliniate la standardele naționale și internaționale.
Acest lucru înseamnă că un produs Septodont a fost supus sutelor de înregistrări sau certificări în lumea întreagă – un semn clar al calității și fiabilității.
Când folosește un produs Septodont, medicul dentist trebuie să se simtă încrezător că alegerea lui, a beneficiat de suma tuturor cerințelor, la nivel mondial, atât legate de siguranță, cât și de sănătate.

Extinderea portofoliului nostru în domeniul medical
Bazându-ne pe competențele noastre principale în producția farmaceutică injectabilă și semi-solidă, Septodont propune și soluții inovatoare în domeniul medical. Activitățile noastre sunt structurate pe trei platforme primare:
- Servicii de fabricare a produselor farmaceutice care necesită umplerea cartușelor
- Dezvoltarea de produse farmaceutice injectabile și semi-solide
- Dezvoltarea dispozitivelor medicale personalizate.

Pentru mai multe detalii despre Septodont Group, vă rugăm vizitați site-ul nostru: www.septodontcorp.com