Întotdeauna prezent, întotdeauna ascultând!

Face parte din “moralitatea” noastră să menținem relații strânse cu profesioniștii din lumea dentară.
Lucrăm în colaborare cu un grup de medici dentiști și participăm la toate evenimentele majore din industria dentară internațională. Rămânem la curent cu cele mai recente evoluții științifice și am dezvoltat parteneriate cu lideri de opinie recunoscuți și cele mai proeminente Universități. 

Compania se bazează pe echipele sale, puternice, de cercetare și dezvoltare, incluzând experți în domeniile medicale și biomateriale, pentru dezvoltarea de noi produse, precum și îmbunătățirea produselor existente. Se pune un accent deosebit pe creșterea performanței, eficacității și siguranței produselor noastre pe baza programelor clinice elaborate. De asemenea, dedicăm o parte semnificativă din resursele noastre pentru a transforma ideile în înregistrări de produse durabile, recunoscute de numeroase autorități din domeniul sănătății din întreaga lume, în beneficiul practicienilor și al pacienților lor. 

Ca lider mondial în anestezicele locale, ne angajăm să îmbunătățim anestezicele și să reducem durerea. Ca rezultat, ne îmbunătățim în mod continuu formulele anestezicelor pentru a oferi o gamă largă de soluții locale de anestezie practicienilor. Septodont a introdus o serie de produse inovatoare pentru controlul durerii incluzând:

• Vivacaine, un anestezic bupivacaină cunoscut pentru anestezia de lungă durată.
• Ultra Safety Plus și dispozitivul injectabil steril de unică folosință cu o teacă protectoare pentru a preveni înțeparea medicului/asistentei.
• Septoject Evolution, un ac inovator, cu o lamă de bisturiu patentată, proiectată pentru o inserție mai fină și o deformare redusă, pentru un control mai bun și o precizie mai bună.
• O gamă de seringi ușoare și compacte, disponibile în diferite dimensiuni pentru a reduce oboseala mâinilor.
• Oraverse®, primul și singurul agent de inversare locală a anesteziei, care permite revenirea pacienților la senzația normală de două ori mai rapid.

Dincolo de managementul durerii, Septodont a introdus o gamă inovatoare de produse de restaurare dentară. După introducerea Biodentine ®, un material patentat de înlocuire a dentinei, care beneficiază de peste 500 de publicații în întreaga lume, am lansat recent Bioroot RCS® un material bioactiv pentru sigilarea canalului radicular.

Septodont se implică acum în dezvoltarea unei game de materiale bioactive cu aplicații interesante în restaurare, endodonție și regenerare, bazate pe platforma sa proprie "Active Biosilicate Technology ™

În afară de o gamă completă de produse orientate spre managementul durerii, Septodont încurajează și participă la cercetarea academică privind aplicațiile dentare și lucrează în mod activ la produse de regenerare pentru pulpa dentară, dentină și țesuturile osoase pentru aplicațiile de mâine. Septodont își valorifică, de asemenea, competențele în domeniul medical, în special în cazul sistemelor inovatoare de “livrare” a anestezicelor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați site-ul nostru: www.septodontcorp.com/expertise/